dissabte, 9 de juny del 2012

CRIDA ALS CENTRES DEL RIPOLLÈS


Benvolguts companys i companyes,
Com ja sabeu, darrerament el nostre col·lectiu està sent víctima d'un maltractament permanent i sense precedents. Ja ho sabeu:  augment de ràtios, augment d'hores lectives, reducció de plantilles i sous i un llarg etcètera. Potser ara si que ja ha arribat el moment de dir PROU i de fer-ho de manera unitària i coordinada. 

Com que vivim en una comarca que està força lluny de tots els centres neuràlgics del país, sempre ens veiem impossibilitats de participar en les accions que es fan a Barcelona o Girona, cosa que ens fa sentir aïllats i a vegades impedeix que ens mobilitzem com potser potser ens agradaria de fer. És per això que, des de l'Assemblea de Professors de l'Institut Abat Oliba hem pensat que ens calia unir-nos i treballar conjuntament per portar a terme mobilitzacions comunes i aconseguir, d’aquesta manera, tenir més força. Amb aquest objectiu, us volem convocar a una assemblea de centres del Ripollès el proper dimecres, dia 13 de juny, a les 16h, al mateix Institut Abat Oliba. Es tracta que tots portem propostes d'accions a fer i que decidim, entre tots, quines estem disposats a portar a terme conjuntament. Creiem que val la pena intentar-ho i que, si no ens hi posem, segur que tindrem al batalla perduda per endavant. Si algú de vosaltres no pogués venir, tot i voler-ho, us proposem que ens feu arribar igualment les vostres propostes, de manera que les puguem incloure amb les de la resta i, a més, sabrem que estem davant d’algú amb qui també podem comptar. 

Així doncs, us hi esperem a tots. És massa aviat per a rendir-nos!

ASSEMBLEA DE PROFESSORS DE L'INSTITUT ABAT OLIBA
plataformaabatoliba@gmail.com

1 comentari:

  1. L'assemblea de secundaria de Barcelona proposo les següents mesures per el proper curs.

    1. No fer sortides.
    2. No utilitar llibre ni llicenies digitals
    3. Boicotejar plans estrategics, plans de millore, plans d'impuls a la lectura..i que els caps de departament no entreguin les programacions.
    Contacteu amb nosaltres
    galileoindignats@gmail.com

    ResponElimina