diumenge, 29 de juliol del 2012

COMUNICAT DEL CLAUSTRE DE PROFESSORS DE L'ABAT OLIBA


El claustre de professors de l’INS Abat Oliba informa:
 Ja fa temps que el món educatiu està essent víctima d’unes retallades que afecten de manera directa i evident a la qualitat de l’ensenyament públic. Ningú es pot creure que mesures com l’augment de les ràtios (35-40 alumnes per aula) puguin ajudar a reduir el fracàs escolar, més aviat el contrari.
Cal tenir en compte que les retallades afecten també els recursos econòmics i pedagògics del centre (dràstica disminució del nombre de professors, baixes no cobertes, dificultats per atendre la diversitat, manca de finançament per a nous equipaments i pel manteniment dels existents,...).
Davant aquesta situació, el col·lectiu docent de l’INS Abat Oliba va decidir prendre una sèrie de mesures per tal de mostrar el seu rebuig i pressionar al Departament  d’Ensenyament. Creiem lògic que les parts afectades, alumnes, professors, pares,... reaccionin davant la situació de degradació que pateix el sistema perquè si no és així, s’està donant via lliura a futures noves retallades.
És per això que el claustre de professors va prendre les següents decisions que afecten el curs 2012-2013:
-          No fer sortides que puguin afectar l’horari lectiu.
-          No participar en programes plantejats pel Departament.
-          No acceptar de forma voluntària el nomenament de càrrecs de coordinació i tutoria.    
A més, durant el proper curs, tenim la intenció de continuar les mobilitzacions de manera unitària a tota la comarca i esperem poder comptar amb la col·laboració dels alumnes i de les AMPES dels diferents centres.

 Claustre de professors de l’INS Abat Oliba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada