dimecres, 29 de febrer del 2012

Comissions en marxa

Les quatre comissions de treball sorgides al Claustre de l'Abat Oliba ja funcionen, amb un nivell de participació de professorat altíssim. Més de la meitat del claustre s'hi ha implicat. No es pot negar que d'entrada és tot un èxit.
A més de la comissió que s'havia compromès a redactar la 'Carta a la Consellera" presentada i llegida en el claustre d'avui, 29 de febrer, han engegat màquines quatre grups de treball:
  1. La Plantada dels dimecres.
  2. Relacions exteriors que assegurarà els contactes amb la resta d'escoles i instituts del país. Per començar ja s'han fet contactes amb els centres de secundària del Ripollès.
  3. Comissió de premsa, que farà arribar notes i comunicats a tos els mitjans.
  4. La comissió que elabora la llista de tot allò qur fem als centres més enllà de les hores lectives i de les hores de reunions i permanències que consten a l'horari oficial.
Això tot just comença i ens consta que estan passant coses semblants a molts altres llocs del país.

1 comentari:

  1. Hola a tots. Aprofito aquest espai per comentar-vos el que vam decidir a la comissió de "la plantada". Volem començar, si podem, el 12 de març. La idea seria fer cada dia de la setmana un curs i començar la plantada 10 o 15 minuts abans del pati. Cada setmana es tractaria un tema (nosaltres els anomenem "píndoles") per explicar als alumnes les conseqüències en el sistema educatiu de les mesures i retallades que s'estan produint.

    ResponElimina